منو

مقایسه محصول

موجود

  • 3 عدد در انبار
  • 4198 عدد در انبار
  • 66 عدد در انبار

شناسه

  • 16850
  • 20619
  • 21073

کشور تولید کننده

  • اسپانیا

شرکت تولید کننده

  • دایمسا

شرکت وارد کننده

  • پردیس نهاده سرزمین سبز

آنالیز

  • – آمینو اسید کل
    درصد : 32 %
    – آمینو اسید های آزاد
    درصد : 16 %
    – نیتروژن کل
    درصد : 6 %
    – آهن
    درصد : 1 %
    – منگنز
    درصد : 0/6 %
    – روی
    درصد : 0/2 %
    – مولیبدن
    درصد : 0/04 %
    – بور
    درصد : 0/10 %
    – مس
    درصد : 0/10 %
    – مجموع مواد آلی
    درصد : 32 %

  • روغن کاج : 66.5 درصد

محصولات - روش مصرف - میزان مصرف

  • – درختان میوه، مرکبات، انگور و سبزیجات
    محلول پاشی : 3 الی 5 نوبت به میزان 200 الی 250 سی سی در 100 لیتر
    – محصولات زراعی (غلات، چغندرقند و پنبه)
    محلول پاشی : 2 الی 3 نوبت به میزان 200 الی 250 سی سی در 100 لیتر آب
    – یونجه
    محلول پاشی : بعد از دومین برداشت به میزان 200 الی 250 سی سی در 100 لیتر آب

فواید استفاده

  • تحریک رشد رویشی، تحریک گلدهی، افزایش جذب ریزمغذی ها به واسطه داشتن اسیدآمینه

  • – بهبود کیفیت و افزایش تاثیر محلولپاشی
    – آنتی دریفت
    – سازگار با گیاهان

بسته بندی

  • 1 لیتری

  • نیم لیتری

  • 500 گرمی

شماره ثبت ماده کودی

  • 55692

میزان مصرف

  • – 0/5 لیتر در هکتار برای 200-400 لیتر آب در هکتار

    – 1 لیتر در هکتار برای 800-1000 لیتر آب در هکتار

کشور تولید کننده

  • اسپانیا

  • ایران

شرکت تولید کننده

  • دایمسا

  • زرین گستر باستان

شرکت وارد کننده

  • پردیس نهاده سرزمین سبز

تجزیه ضمانت شده

  • – قارچ تریکودرما آسپرلوم برابر با cfu/g -1 * 108
    – PH 1:10 برابر با 5/8
    -1:10(ds/m)EC برابر با 1/5

ترکیبات سازنده

  • قارچ تریکودرما آسپرلوم

مزایـــا

  • – محرک رشد و افزایش عملکرد گیاه
    – حفاظت و پیشگیری از گیاهان در برابر عوامل بیماری زای گیاهی به خصوص قارچ های خاکزاد و نماتدها
    – کمک به جذب بهتر عناصر غذایی مورد نیاز
    – کاهش اثرات تنش های غیر زنده مانند شوری،خشکی،سرما و……..

پیشگیری بیماری های قارچی

  • به منظور پیشگیری از بیماری های بوته میری،پوسیدگی و پژمردگی ریشه و طوقه که عموما توسط قارچ های فوزاریوم،پیتیوم،فیتوفترا،ریزوکتونیا و ماکروفومینا ایجاد می شوند

زمان مصرف

  • در اوایل فصل رشد،قبل از آلودگی توسط عوامل بیماریزا استفاده شود

دستورالعمل مصرف

  • * سیب زمینی،پیاز و سایر محصولات غده ای و نشاء – غوطه ور کردن غده ها و ریشه ها – غوطه وری غده ها در محلول 0.5 درصد
    * سیب زمینی،پیاز و سایر محصولات غده ای و نشاء – آبیاری – 1/5-3 کیلوگرم در هکتار
    * برنج – بذرمال – 200 گرم در 100 لیتر آب برای غوطه ورسازی – 100 کیلوگرم بذر به مدت 24 ساعت قبل از کاشت
    * مرکبات،زیتون،سیب،انار،گیلاس،گلابی،بادام،گردو،پسته،انگور،هلو – آبیاری – 3-5 کیلوگرم در هکتار
    * غلات،یونجه،پنبه،آفتابگردان – آبیاری – 1/5-3 کیلوگرم در هکتار
    *غلات،یونجه،پنبه،آفتابگردان – بذر مال – 1-1/5 کیلوگرم برای یک تن بذر
    * محصولات جالیزی و بقولات – آبیاری – 1/5-3 کیلوگرم در هکتار

تکـــرار مصرف

  • هر 2-3 هفته یکبـــار

شرکت توزیع کننده

  • نهاده گستر گوهر ثمر

کالاهایی که دیده اید !
فیلتر بر اساس شهر محصول
فروشگاه اینترنتی دانیارکالا
فیلتر بر اساس شهر محصول
تماس با ما
شما این محصولات را انتخاب کرده اید0
empty-cart

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

جهت مشاهده محصولات بیشتر به صفحات زیر مراجعه نمایید.
فروشگاه اینترنتی دانیارکالا