مقایسه محصول
-
قارچ کش مانکوزب
۰ تومان مشاهده و خرید محصول × -
کود تریکودرما ایرونیکا زرین گستر باستان ایران 500...
۳۴۷,۴۰۰ تومان مشاهده و خرید محصول × -
سم علف کش کلوپیرالید (لونترال) چین کیمیا سبزینه...
۰ تومان مشاهده و خرید محصول × -
سم علف کش کلودینافوپ پروپارژیل (تاپیک) چین بطری...
۰ تومان مشاهده و خرید محصول × -
کود اسید فولویک آلمان کیسه 25 کیلویی
۱۰,۲۰۰,۰۰۰ تومان مشاهده و خرید محصول × -
سم حشره کش سایپرمترین 40 درصد پرتونار ایران...
۰ تومان مشاهده و خرید محصول × -
بذر هندوانه کریمسون سوئیت روزن سیدز هلند قوطی...
۱,۲۰۰,۰۰۰ تومان مشاهده و خرید محصول × -
کود آمینو اسید 12 درصد ایزابلا اگروبست ترکیه...
۶۱۵,۴۸۰ تومان مشاهده و خرید محصول × -
کود کی فیدز منگنز 17 درصد استولر ترکیه...
۵۹۴,۱۲۰ تومان مشاهده و خرید محصول ×
موجود
- ناموجود
- 2034 عدد در انبار
- ناموجود
- ناموجود
- 8 عدد در انبار
- ناموجود
- ناموجود
- 106 عدد در انبار
- ناموجود
شناسه
- 11015
- 21073
- 20598
- 20615
- 20653
- 20607
- 19967
- 21400
- 21262
شرکت تولید کننده
-
مشکفام
کشور تولید کننده
-
ایران
بسته بندی
-
1 کیلوگرمی
تجزیه ضمانت شده
-
– قارچ تریکودرما آسپرلوم برابر با cfu/g -1 * 108
– PH 1:10 برابر با 5/8
-1:10(ds/m)EC برابر با 1/5
ترکیبات سازنده
-
قارچ تریکودرما آسپرلوم
مزایـــا
-
– محرک رشد و افزایش عملکرد گیاه
– حفاظت و پیشگیری از گیاهان در برابر عوامل بیماری زای گیاهی به خصوص قارچ های خاکزاد و نماتدها
– کمک به جذب بهتر عناصر غذایی مورد نیاز
– کاهش اثرات تنش های غیر زنده مانند شوری،خشکی،سرما و……..
پیشگیری بیماری های قارچی
-
به منظور پیشگیری از بیماری های بوته میری،پوسیدگی و پژمردگی ریشه و طوقه که عموما توسط قارچ های فوزاریوم،پیتیوم،فیتوفترا،ریزوکتونیا و ماکروفومینا ایجاد می شوند
زمان مصرف
-
در اوایل فصل رشد،قبل از آلودگی توسط عوامل بیماریزا استفاده شود
دستورالعمل مصرف
-
* سیب زمینی،پیاز و سایر محصولات غده ای و نشاء – غوطه ور کردن غده ها و ریشه ها – غوطه وری غده ها در محلول 0.5 درصد
* سیب زمینی،پیاز و سایر محصولات غده ای و نشاء – آبیاری – 1/5-3 کیلوگرم در هکتار
* برنج – بذرمال – 200 گرم در 100 لیتر آب برای غوطه ورسازی – 100 کیلوگرم بذر به مدت 24 ساعت قبل از کاشت
* مرکبات،زیتون،سیب،انار،گیلاس،گلابی،بادام،گردو،پسته،انگور،هلو – آبیاری – 3-5 کیلوگرم در هکتار
* غلات،یونجه،پنبه،آفتابگردان – آبیاری – 1/5-3 کیلوگرم در هکتار
*غلات،یونجه،پنبه،آفتابگردان – بذر مال – 1-1/5 کیلوگرم برای یک تن بذر
* محصولات جالیزی و بقولات – آبیاری – 1/5-3 کیلوگرم در هکتار
تکـــرار مصرف
-
هر 2-3 هفته یکبـــار
کشور تولید کننده
-
ایران
-
چین
-
چین
-
آلمان
-
ایران
-
هلند
-
ترکیه
-
ترکیه
شرکت تولید کننده
-
زرین گستر باستان
-
یو پی ال
-
پرتونار
-
روزن سیدز
-
اگروبست
-
استولر
شرکت توزیع کننده
-
نهاده گستر گوهر ثمر
-
کیمیا کشت نامی
بسته بندی
-
500 گرمی
-
بطری نیم لیتری
-
بطری 1 لیتری
-
کیسه 25 کیلویی
-
قوطی 500 سی سی (نیم لیتر)
-
قوطی 1 لیتری
-
یک کیلوگرمی
نوع
-
علف کش
-
علف کش
-
حشره کش
نام تجاری
-
کلوپیرالید
-
کلودینافوپ پروپارژیل
-
سایپرمترین
نام عمومی
-
کلوپیرالید
-
کلودینافوپ پروپارژیل
-
سایپرمترین
گروه شیمیایی
-
پیریدین کربوکسیلیک اسید
-
آریلوکسی فنوکسی پروپیونات
-
پایروتروئیدها
فرمولاسیون
-
SL 30%
-
EC 8%
-
EC 40%
مکانیسم اثر
-
اختلال در تقسیم سلولی
-
بازدارنده سنتز اسیدهای چرب
-
اختلال در کانال های سدیم در غشای آکسونی سلول عصبی
ثبت در ایران
-
علفهای هرز پهن برگ کلزا
مقدار مصرف:0/8 لیتر در هکتار -
_علف های هرز باریک برگ گندم
مقدار مصرف : 800 – 1000 میلی لیتر در هکتار (حداکثر تا پایان پنجه زنی) -
_کرم سیب
مقدار مصرف:75 میلی لیتر در هکتار
_شته پنبه
مقدار مصرف:175 میلی لیتر در هکتار
احتیاط های لازم
-
برای ارگانیسم های آبی سمی می باشد
-
زمانی که محصول تحت تنش است مصرف نشود ، امکان بروز مقاومت به این علف کش بالاست ، در مزارع جو مصرف نشود
-
با ادجودنت های غیر یونی در کلم ها توصیه می شود ، در مورد آفات کلم مبارزه با اولین خسارت توصیه می شود ، با افزایش تراکم بوته گیاه در مزرعه حجم محلول مصرفی به خاطر تماسی بودن آفت کش افزایش پیدا می کند.
شرکت وارد کننده
-
کیمیا سبزینه پویا
-
آرمان سبز آدینه
-
پیشگامان صنعت و بذر
-
مهر پارسیان اکسیر
-
مهر گستر سرزمین سبز
گروه مقاومت
-
O
-
A
-
3A
موارد مصرف در سایر کشورها
-
علف های هرز باریک برگ یک ساله مثل یولاف در گندم دوروم، چاودار، گندم و تریتیکاله
قابلیت اختلاط با توفوردی را ندارد اما با گرانستار قابل اختلاط است
-
مگس غلاف در کلزای زمستانه ، سرخرطومی بذر کلم ، شته غلات در گندم و جو ، سفیده کلم در انواع کلم ها ، شب پره پشت الماسی در کلم ، شته در نخود
طریقه مصرف
-
محلول پاشی
دوره رشد
-
85 تا 90 روز
شکل میوه
-
تقریباً کروی
رنگ پوست میوه
-
سبز روشن با نوارهای تیره
وزن میوه
-
12 تا 15 کیلوگرم
بستهبندی
-
قوطی 500 گرمی
آنالیز
-
نیتروژن کل: 6%
اسید آمینه آزاد: 12%
مواد آلی: 46%
کربن آلی: 15% -
منگنز محلول : 17%
لیگنو سولفات : 7%
محصولات ، روش مصرف ، میزان و زمان مصرف
-
– سبزیجات(گوجه فرنگی، فلفل، خیار و بادمجان)
آبیاری(لیتر/هکتار): 5 تا 6
محلول پاشی برگی(لیتر/1000 لیتر آب): 2 تا 2/5
در مرحله 3-5 برگی، تکرار 20 روز بعد تا برداشت محصول
– درختان میوه(زیتون، پسته، بادام، انگور، انار، سیب، گلابی، آلبالو، گیلاس، هلو و …)
آبیاری(لیتر/هکتار): 10 تا 15
محلول پاشی برگی(لیتر/1000 لیتر آب): 2 تا 2/5
3-4 بار استفاده در طول دوره رشد
– گیاهان زراعی(پنبه، ذرت، سویا، بادام زمینی، برنج، آفتابگردان، تنباکو و گندم)
آبیاری(لیتر/هکتار): 10 تا 15
محلول پاشی برگی(لیتر/1000 لیتر آب): 2 تا 2/5
در مرحله 3-5 برگی، تکرار 20 روز بعد تا برداشت محصول
– گیاهان زینتی و گل های شاخه بریده
آبیاری(لیتر/هکتار): 7/5 تا 10
محلول پاشی برگی(لیتر/1000 لیتر آب): 2 تا 2/5
در طول دوره رشد تکرار 15 روز یکبار
– مرکبات و موز
آبیاری(لیتر/هکتار): 15 تا 20
محلول پاشی برگی(لیتر/1000 لیتر آب): 2 تا 2/5
در طول دوره رشد تکرار 15 روز یکبار
– طالبی، خربزه، هندوانه و توت فرنگی
آبیاری(لیتر/هکتار): 10 تا 15
محلول پاشی برگی(لیتر/1000 لیتر آب): 2 تا 2/5
بعد از اولین کوددهی تکرار هر 10 روز یکبار
فواید استفاده
-
افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی، تقویت سیستم ایمنی گیاهان در برابر آفات و بیماری ها، افزایش مقاومت گیاهان به استرس ها و تنش های محیطی، افزایش ریشه دهی و جذب بهتر عناصر غذایی
شماره ثبت ماده کودی
-
29942
-
09533
محصولات
-
شبدر-گندم-بادام-جو-جو دوسر-ذرت- کتان-بادام زمینی-آفتابگردان-سیب زمینی-چغندرقند-تنباکو-برنج-سویا-سورگم-توت-پسته-موز-کلزا-فندق-سیب-آلو-کیوی-گیلاس-مرکبات-هلو-گردو-گلابی-زردآلو-کنگرفرنگی-آووکادو-کلم بروکلی-کلم-گل کلم-هویج-کرفس-گوجه فرنگی-خربزه-هندوانه-فلفل-کاهو-بادمجان-مارچوبه و بقیه گیاهان
روش مصرف ، میزان مصرف ، زمان مصرف
-
– محلول پاشی
1 الی 2 کیلوگرم در 1000 لیتر آب
2 الی 3 مرحله در طول فصل
– آبیاری قطره ای
1 الی 2 کیلوگرم در هکتار
– مصرف خاکی
1 الی 2 کیلوگرم در هکتار
قبل از کاشت با خاک مخلوط گردد
احتیاط لازم
-
میزان و زمان مصرف بر اساس نیاز گیاه تعیین شود و مقدار نوشته شده با توجه به نظر کارشناس متغیر است