نوع | قارچ کش - باکتری کش |
نام تجاری | پامپر |
مکانیسم اثر |
بازدارنده رشد ساختارهای تکثیر قارچ و باکتری تحریک سیستم ایمنی گیاه اثر پوششی و خشک کنندگی بر روی زخم های ایجاد شده توسط قارچ و باکتری و جلوگیری از نفوذ عوامل ثانویه. |
ثبت در ایران |
توصیه مصرف محلول پاشی: 2/5 - 4 در هزار آبیاری: 2 - 4 لیتر در هکتار |
طریقه مصرف |
محلول پاشی - آبیاری در صورت ترکیب با سموم شیمیایی می توان از دوز پایین تر استفاده کرد استفاده از بروتاورد، محصول دیگر این شرکت، در مبارزه با بیماری های آوندی به همراه پامپر توصیه می شود. |
احتیاط های لازم | بدون دوره کارنس، بدون ایجاد مقاومت. |
شرکت تولید کننده | ایدای نیچر |
کشور تولید کننده | اسپانیا |
شرکت وارد کننده | سپاهان رویش |
وزن بسته بندی | 1 لیتری |

0دیدگاه