نوع | قارچ کش |
نام تجاری | پنکونازول |
نام عمومی | پنکونازول |
گروه شیمیایی | تری آزول ها |
فرمولاسیون | EW 20% |
مکانیسم اثر | از بیوسنتز ارگواسترول جلوگیری می کند. |
ثبت در ایران |
بیماری: سفیدک پودری انگور. مقدار مصرف: 0/125 لیتر در هزار 3 نوبت محلولپاشی بعد از باز شدن جوانه ها، پس از ریختن گلبرگها و تشکیل میوه و 10-15 روز بعد در صورت نیاز |
طریقه مصرف | محلول پاشی |
موارد مصرف در سایر کشورها | سفیدکهای پودری، لکه سیاه سیب، و بسیاری از قارچهای آسکومیست، بازیدیومیست و قارچهای ناقص |
احتیاط های لازم | برای زنبور عسل خطرناک است. |
شرکت تولید کننده | شیماگرو یزد |
کشور تولید کننده | ایران |
وزن بسته بندی | 250 میلی لیتری |
گروه مقاومت | G1 |

0دیدگاه