نوع | قارچ کش |
نام تجاری | کوپر اکسی کلراید |
نام عمومی | کوپراکسی کلراید |
گروه شیمیایی | ترکیبات مسی غیر آلی |
فرمولاسیون | WP 35% |
مکانیسم اثر | اختلال عمومی در متابولیسم سلولی |
ثبت در ایران |
بیماری: پوسیدگی گل آذین خرما. مقدار مصرف: محلول 2 در هزار بیماری: پیچیدگی برگ هلو، لکه غربالی و شانکر باکتریایی درختان میوه. مقدار مصرف: 3 در هزار بیماری: گموز مرکبات. مقدار مصرف: دوغاب 1 % بیماری: سفیدک داخلی سبزیجات. مقدار مصرف: 1 - 2 کیلوگرم در هکتار بیماری: سفیدک دروغی سیب زمینی و گوجه فرنگی. مقدار مصرف: 3 کیلوگرم در هزار |
طریقه مصرف | محلول پاشی |
موارد مصرف در سایر کشورها | بیماریهای ناشی از اوومیست ها و بیماریهای باکتریایی |
احتیاط های لازم |
- سمپاشی در هوای خنک انجام شود. - بعضی از ارقام سیب و گلابی به این سم بخصوص در هوای گرم حساس هستند. |
شرکت تولید کننده | اکسیر کشاورزی |
کشور تولید کننده | ایران |
وزن بسته بندی | 1 کیلوگرمی |
گروه مقاومت | 1M |

0دیدگاه