نوع | قارچ کش |
نام تجاری | پروپاموکارب هیدروکلراید |
نام عمومی | پروپاموکارب هیدروکلراید |
گروه شیمیایی | کاربامات |
فرمولاسیون | SL 72/2% |
مکانیسم اثر |
اختلال در بیوسنتز، فسفولیپید و اسیدچرب مانع از تشکیل غشا سلولی قارچ و تولید و جوانه زدن اسپور می شود |
ثبت در ایران |
بیماری: بوته میری خیار مقدار مصرف: 1 در هزار در زمان کشت بذر و انتقال نشا 0/75 در هزار دو هفته پس از انتقال نشا |
موارد مصرف در سایر کشورها |
قارچ های اوومیست به ویژه گونه های فیتوفتورا در سیب زمینی و گوجه فرنگی سفیدک های داخلی و گونه های پیتیوم |
احتیاط های لازم | به منظور جلوگیری از پدیده مقاومت در تناوب با سایر قارچ کش ها مصرف گردد |
کشور تولید کننده | چین |
شرکت وارد کننده | بازرگانان سرای سپند |
وزن بسته بندی | 1 لیتری |
گروه مقاومت | 28، F4 |

0دیدگاه